Boka ditt kostnadsfria hembesök klicka här

Vi är experter på Balkonginglasning

Våra CE-märkta balkonginglasningar passar utmärkt för både renoveringsprojekt och nybyggnader och kan beställas av såväl privatkunder som företag och bostadsrättsföreningar. Vi anpassar inglasningen efter dina önskemål och erbjuder helhetslösningar som höjer boendekomforten och ger extra utrymme till ditt hem.

Läs mer

Vill du också ha bättre utsikter? Vad väntar du på bli en av oss

Vill du arbeta hos oss på Balkongrutan?När vill du komma hit?Skicka din ansökan idag....

FÖRETAGET VÄXER MER ÄN NÅGONSIN OCH VI SÖKER OMGÅENDE EFTER:

Inglasningsmontörer & Säljare

Vi letar ständigt efter professionella montörer och säljare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Hela vår leveransprocess präglas av service, ansvar, punktlighet samt yrkesskicklighet. I vårt ständigt pågående kvalitetsförbättrande arbete jobbar vi med delmål, både inom enskilda avdelningar och för varje anställd. Vi erbjuder en arbetsplats med hög kvalité för våra anställda där vi aktivt arbetar för att förstärka en positiv och säker arbetsmiljö. Vi erbjuder alla våra anställda möjlighet att utvecklas i bolaget och har individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare med bonusmodeller.


FÖRSÄLJNING


Vi söker efter erfarna, duktiga och målinriktade säljare som gillar utmaningar och kommunikation. Försäljning mot konsumenter och Brf föreningar, distrikt inom Storstockholm. Du skall som person vara ansvarsfull, strukturerad, driven och målinriktad med hög arbetsmoral och besitta mycket god kommunikativ förmåga på alla nivåer. Du kan arbeta självständigt och vet hur man bemöter kunden från första kontakt och genom hela produktcykeln! Nu finns en unik möjlighet för dig som är en av de bästa säljarna på marknaden att vara med i ett framgångsrikt och utvecklande företag som växer mer än någonsin. 
Kontakta oss redan idag, om du vill vara med i vårt team av kompetenta medarbetare!
Dokumenterat erfarenhet av försäljning mot budget, B-körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Skicka din ansökan till: asko.korkiakangas@balkongrutan.se
För mer information kontakta oss på telefon 0852060309 eller 0852060308.


INGLASNINGMONTÖRER


Vi söker nu efter montörer för montering av inglasningar,aluminiumstommar och balkongtak. Vi söker dig som gått hantverksutbildning inom byggrelaterad linje eller dig som har erfarenhet av liknande arbete gärna med glas, aluminium och plåtslagarerfarenhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du bör som person vara självgående, ansvarsfull, händig, och driven med hög arbetsmoral. Du ska kunna arbeta i team och självständigt. Vi utför många arbeten hemma hos kunder och därför är din serviceanda viktigt.Vi värdesätter att du är ordningssam och kan dokumentera och följa upp dina installationer.

Arbetet består av:

Montering av inglasningar,aluminiumstommar, balkongtak, brandväggar, plåtarbeten i form av golvplåtar, hörnplåtar, droppbläck, mm.

B-körkort är ett krav samt god svenska i tal och skrift. Ett plus är om man har erfarenhet av att ta mått och planera montage eller tidigare erfarenhet av inglasnings arbete, men inget krav. Utbildning får du av oss.

Skicka din ansökan till info@balkongrutan.se för mer information kontaktad oss på telefon 08-52060320 eller 08-52060306