Boka ditt kostnadsfria hembesök klicka här

Vi är experter på Balkonginglasning

Våra CE-märkta balkonginglasningar passar utmärkt för både renoveringsprojekt och nybyggnader och kan beställas av såväl privatkunder som företag och bostadsrättsföreningar. Vi anpassar inglasningen efter dina önskemål och erbjuder helhetslösningar som höjer boendekomforten och ger extra utrymme till ditt hem.

Läs mer

Om oss

Företaget

BalkongRutan Mälardalen AB är ett profilerat företag med 25 års erfarenhet i balkongbranschen med egen inglasningproduktion och egen montagekapacitet. Utöver detta marknadsför och monterar vi skjutluckor/partier med isolerglas och balkong/altan tak i olika modeller under eget varumärke.

Företagets bredd möjliggör special- och helhetslösningar för de allra flesta önskemål. Samtliga jobb planeras och måttas individuellt och levereras färdigmonterade av oss.Vi har egna montörer och levererar kvalitetsprodukter av hög standard.

BalkongRutan Mälardalen AB har fått utmärkelserna Dagens Industris "Gasell företag" fyra år i rad och "Superföretag" 2010 av Veckans affärer samt "Trippel-V" 2011 av Valuation.

Vi har lång erfarenhet och kunskap av inglasningar,balkongtak och själva monteringen,det gör att valet av oss är en trygghet och garanti för er som kund.

 

Kvalitetspolicy 

Balkongrutan tar ansvar för produkten från tillverkningen tills den är levererad och monterad och under hela dess livscykel.

Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring av vår verksamhet. Vi lovar inte mer än vi klarar av och var och en i kvalitetskedjan tar ansvar för att få en så kostnadseffektivt produkt som möjligt med största kundnyttan i focus. Vår inglasning är en patenterad produkt. Produkten utprövas enligt EN 12210, EN12211, SFS 3304 och EN12600 standarder. Alla delar i systemet är testade enligt ISO 4892-2 standard.

Inglasningen är ETA-certifierad och den har fått CE-märkning. Alla Balkongrutans egna glas är härdade enligt SFS EN 12150 standard.

 

Miljöhänsyn

Vid montering av inglasningar ser vi till att använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt. Allt skräp sorteras och lämnas till återvinningsstation.Allt metallspill återvinns

För mer information vänligen kontakta oss.