Balkonginglasning

”Med en balkonginglasning i uppsala från balkongrutan höjer du livskvalitén samt livslängden på din balkong. Välj mellan vårt ramfria vik-in system, skjutsystem eller altaninglasning. Oavsett system får du alltid en praktisk och stilren inglasning från oss.”

Boka ditt kostnadsfria hembesök redan idag genom att kontakta oss


Glasa in balkong Uppsala – vi tar fullt ansvar

Vill du utöka din balkongtid? Känns balkongen tom och trist under vinterhalvåret? Hör av dig till oss på Balkongrutan så kan vi glasa in din balkong i Uppsala.

Med hjälp av vår balkonginglasning kan vi göra så att du kan använda balkongen året runt. Höst, vinter och vår – du får helt enkelt en mer användbar balkong. Inglasningen skyddar självklart mot regn, snö och blåst men stoppar också damm och buller. Låt oss ge dig en inglasad balkong som ger en luftig panoramakänsla och ett större användningsområde för din utemiljö.

Ett brett utbud tjänster och produkter inom balkonginglasning

Vi utför även inglasning av altaner, uteplatser med mera. Vi marknadsför och monterar dessutom skjutluckor med isolering samt takkonstruktioner – allt under vårt eget varumärke. Vi utför säker och kvalitativ balkonginglasning i olika modeller och storlekar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Hör av dig till oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök av en av våra professionella och erfarna balkongmontörer. Vi mäter upp din balkong, pratar igenom dina krav och önskemål och tar fram en detaljerad offert med prisförslag.

Balkongrutan har breda kunskaper och kan erbjuda lösningar för de flesta önskemål när det handlar om inglasade balkonger. Vi tar egna mått på alla jobb och allt planeras och färdigmonteras av oss. Vi tar ansvar för våra produkter, från tillverkning över montering och under hela livscykeln. Vi använder miljövänliga produkter och metoder under hela processen. En inglasad balkong ger din balkong en stor användbarhet. I Sverige är det svårt att använda en balkong året om, därför förlänger man säsongen rejält genom en att glasa in balkongen. Inte minst om man väljer att investera i någon form av balkonguppvärmning, då kan man sitta och mysa på balkongen under riktigt snörika och kalla vinterdagar. Ett suveränt sätt att få en bättre kontakt med sin utemiljö.

Flera skäl att skaffa inglasad balkong

Men det finns fler starka skäl att glasa in balkongen. Det starka skyddet mot damm och regn gör att du kan låta balkongmöblerna stå ute året runt, inklusive dynor. Inget plock fram och tillbaka mellan balkong och förråd, det är bara att sätta sig på balkongen och njuta.

Bullerskyddet är ännu ett starkt skäl att glasa in balkongen. Är det mycket trafik utanför balkongen så är det inte alltid så skönt att sitta där, i alla fall inte under rusningstid eller under riktigt heta sommardagar då det känns som att luften står still. Stäng till när bullret är för högt och sitt i lugnet på din inglasade balkong och njut med en kopp kaffe och en god bok!

Skräddarsydd produkt för varje kund

När vi arbetar med att glasa in en balkong i Uppsala så gör vi det med starka kvalitetsgarantier. Materialet är tillverkat i vår egen fabrik och vi skräddarsyr hela inglasningen för varje kund. Det är du som bestämmer om du vill ha enstaka öppningsbara rutor eller om du vill ha skjutbara glaspartier runt om. Oroar du dig för att inglasningen kommer att skära sig med resten av byggnaden? Ingen fara, infattningen kan självklart anpassas i färg så att den stämmer överens med den övriga fastigheten.

Vi har generösa garantier på både material och montering. Fem års garanti gäller på själva produkterna (undantaget är plast och lister) och två års garanti gäller för monteringen. Är du i behov av en kompetent balkonginglasning i Uppsala? Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Boka ditt kostnadsfria hembesök redan idag genom att kontakta oss