Balkonginglasning

”Med en balkonginglasning i Västerås från balkongrutan höjer du livskvalitén samt livslängden på din balkong. Välj mellan vårt ramfria vik-in system, skjutsystem eller altaninglasning. Oavsett system får du alltid en praktisk och stilren inglasning från oss.”

Boka ditt kostnadsfria hembesök redan idag genom att kontakta oss


Balkonginglasning i Västerås enligt kundens önskemål

Välkommen till en riktig mästare när det handlar om balkonginglasning. Vi kan glasa in din balkong i Västerås så att den håller värmen på vintern och skyddar dig från stark sol, smuts och buller. Med en inglasad balkong kan vi på Balkongrutan skapa en oas. Vi är ett erfaret företag som har genomfört balkonginglasning i Västerås med omnejd i många år. Vi skapar en balkonglösning efter kundens behov och önskemål och kommer gärna med inspiration och tips. Skaffa dig ett extra rum utanför den ordinarie boytan – men möjlighet att vistas ute i en skön miljö från tidig vår till sen höst.

En balkonginglasning skyddar balkongen mot regn, snö, vind, damm och avgaser. Detta gör att du kan möblera balkongen som en glasad veranda där du kan njuta av fikat, läsa en bok eller bara umgås och njuta av naturen. Med en balkonginglasning kan vi skapa sommar året om genom att skapa ett naturnära vardagsrum.

Glasa in balkong Västerås – ett lyft för hela världen

Ett annat gott skäl att glasa in en balkong är att det ger ett lyft åt hela fasaden. Slitaget på fastigheten minskar i och med att konstruktionen i en inglasad balkong hålls torrare. Betongens söndervittring på grund av köld begränsas i hög utsträckning. Glaset ger dessutom ett mycket bra skydd även för balkongdörren, fönstret och den bakre väggen. Den högre temperaturen bakom inglasningen bidrar till att betongen torkar upp snabbare. Detta gör att balkongens livslängd blir flera år längre, vilket i sin tur leder till kostnadsbesparingar när det handlar om uppvärmning. Dessa kan sänkas med hela 10 procent.

Stora valmöjligheter när det handlar om glas

När det handlar om balkonginglasning så kan vi erbjuda stora valmöjligheter. Ett brett urval av skjutluckor, lister och profiler kan du vara säker på att inglasningen kommer att bli ett lyft för hela fastigheten. Kombinera detta med snygg inredning och kvalitativa solavskärmningar så har du en mysig oas som du kan utnyttja året om.

Balkongrutan är ett företag med 25 års framgångsrik erfarenhet inom balkonger. Vi producerar våra egna inglasningar och har bred erfarenhet och kunskap även när det handlar om montering. Är du intresserad av att glasa in din balkong i Västerås så är det oss du ska anlita.

Ett brett utbud skjutluckor och taklösningar

Vi tillverkar och marknadsför dessutom skjutluckor med isolerglas och olika takkonstruktioner, allt under vårt välrenommerade varumärke. Denna bredd gör att vi har alla möjligheter att erbjuda speciallösningar för de flesta önskemål. Vi mäter upp allt och levererar färdigmonterat – allt för kundens nöjdhet.

När vi glasar in en balkong med skjutluckor använder vi Ventanas system eller våra egna produkter, Dessa luckor passar i en lång rad sammanhang: balkonger, uterum och altaner. Vi har profiler i en rad färger. Profilerna monteras dessutom med dubbla tätningar, något som stoppar drag, ljud och vibrationer. Du kan få våra inglasningssystem i flera olika typer av glas, och olika tjocklekar.

Är du i behov av en kompetent balkonginglasning i Västerås? Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Boka ditt kostnadsfria hembesök redan idag genom att kontakta oss